BETAAL JE QOODER IN TERMIJNEN

 

Heb jij bij ons de perfecte Qooder gevonden? Dan kan je er ook voor kiezen om deze gespreid te betalen in plaats van het hele aankoopbedrag in een keer te voldoen.

 

Door je Qooder per maand te betalen laat je je spaargeld op de bank staan of kan je er iets anders leuks mee doen!

HOE WERKT HET?

 

Op deze pagina kun je jouw maandbedrag berekenen en vrijblijvend een aanvraag voor financiering doen. Het betaalgemak van NUMotorrijden helpt je op een verantwoorde wijze op je motor, dus geen verrassingen achteraf!

 

STAP 1. Vul het soort financiering in, het bedrag dat u wilt lenen en de looptijd waarin u wilt afbetalen. Uw maandbedrag wordt direct berekent. Bent u tevreden? Klik dan op aanvragen.

 

STAP 2. In het overzicht dat volgt wordt u gevraagd om een aantal belangrijke persoonsgegevens in te vullen. Heeft u alle gegevens naar juistheid ingevuld? Ga dan door naar de volgende stap.

 

STAP 3. Hierna kunt u uw inkomsten, uitgaven en bankgegevens invullen. Het opgegeven inkomen en uw woonlast dienen aantoonbaar te zijn met een bankafschrift.

 

STAP 4. In de laatste stap vragen wij u uw gegevens nog eens goed te controleren. Heeft u alles naar juistheid ingevuld? Dan kunt u uw aanvraag succesvol afronden.

NEEM CONTACT OP MET ONZE ZAKELIJKE ADVISEUR

 

Wil je eerst meer weten over de vele financiële en fiscale voordelen van zakelijk Qooder rijden? Neem dan contact op met onze zakelijke adviseur. Hij helpt je graag verder met een persoonlijk advies en hoe jij zo voordelig mogelijk Qooder kunt rijden. Je kunt onze zakelijk adviseur bellen op: 032 021 93 70